mamaplus

Fetițele tinerei ucise în accidentul de lângă Jumbo nu știu că mama lor a murit

-
//
16.08.2023

Cele două fetițe de 3 și, respectiv 5 ani, ale tinerei ucise în accidentul de pe Decebal nu știu că mama lor a murit. Despre aceasta a declarat Liviu Tverdostup, tatăl copilelor și soțul Doinei Prodan, în cadrul emisiunii ”Față în față cu reporterul” de la Exclusiv TV. „Este surpriza vieții lor, pe care urmează să o afle”, a spus bărbatul, scrie unimedia.info.

mamaplus

„Cea mică nu știe, că încă nu conștientizează sensul morții. Cea mai mare este în etapa când interacționând cu specialiștii, încearcă sa ajungă la clipa când o sa ne zică ca deja este posibil să-i transmitem aceasta informație. Cu alte cuvinte, nu știe nici una nici alta. Este surpriza vieții lor, pe care urmează să o afle. Acum ele sunt în atenția foarte multor prieteni din viața care se străduie cumva sa le țină ocupate cu atenție, cu distracții. Ele manifestă o suferință inconștientă. Este o legătură dintre mamă și copil de la distanță, cred eu”, a spus tatăl fetițelor, soțul Doinei Prodan, Liviu Tverdostup.

„Ele pe toată această perioadă au simțit cumva că ceva se întâmplă, cu testarea de panică a mea sau a celor apropiați din jur se transmitea, nu știu, dar ele simțeau toată această perioadă… Acum tot ce putem să facem pentru ele este să le ținem ocupate.

Această situație a creat foarte mult haos în viață, în gânduri, în planuri. Încă trăiesc asta pentru a înțelege cum asta o să se întâmple. Nu-mi fac planuri, cred că asta va veni de la sine, trăind cu fetițele lucrurile se vor așeza. Este foarte dureros să conștientizez că va trebui să vina ziua când, fără a putea alege, ele vor trebui să afle asta, într-un fel, să conștientizeze și să accepte, dar și să trăiască cu asta. Asta este noua realitate a lor”, a mai adăugat bărbatul.

„Eu sunt o fire care doar moartea mă va poate doborî. Evident că mă doare foarte mult. Îmi pare rău că asta trebuia să se întâmple cu ea anume. Ea, fiind o persoană foarte blândă, prietenoasă cu toți cei care au fost și și-au luat rămas bun de la ea. Ei au venit pentru că ea cumva era foarte cu sufletul la fiecare cu care aveau relații de prietenie. Asta este cel mai greu că anume ea trebuia să sufere asta. Acum sunt în etapa când mă deprind cu noua realitate”, a conchis soțul Doinei Prodan.