mamaplus

Fetița Ludmilei Adamciuc împlinește azi 4 anișori: ”Suntem recunoscători că ne-ai ales să-ți fim părinți„

-
//
02.12.2021

Odată ce devii părinte, ziua copilului devine mai importantă decât ziua ta, mărturisește Ludmila Adamciuc cu ocazia zilei de naștere a fetiței sale Beatrice. Data de 2 decembrie va avea mereu un loc aparte în inima Ludmilei, pentru că anume în această zi, acum patru ani, a devenit mamă pentru prima oară. De atunci viața ei s-a schimbat în totalitate, iar astăzi crește o fetiță simpatică, cu care se mândrește mult. Dacă tot micuța Bety este deja fată mare, Ludmila a organizat și o nouă ședință foto de familie.

mamaplus

”La mulți ani iubire! Suntem recunoscători că ne-ai ales să-ți fim părinți. Reușim să facem o echipă tare bună. P.S. Sesiunea foto a fost organizată acum două săptămâni și se pare că Prietenamea și-a trăit atunci momentul. Deoarece azi: s-a trezit nu prea în dispoziție, s-a enervat că nu i-a reușit din prima să sufle toate 4 lumânări, iar la final a aruncat cadoul pe podele, prea complicat era împachetat. Huh. Mergem să o hrănim cu ceva bun asta funcționează mereu.”, se arată în mesajul publicat de Ludmila Adamciuc cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale.

mamaplus

În ciuda prejudecăților care există în societatea noastră cu privire la diagnosticul de Sindrom Down pe care îl are Beatrice, Ludmila a știut mereu cum să fie o mamă înțeleaptă și grijulie.

Ludmila este și autoarea unui blog tematic, unde scrie despre ea și familia ei, încercând astfel să schimbe modul în care societatea din Republica Moldova îi percep pe oamenii cu Sindromul Down.

mamaplus