mamaplus

Fetiță de 6 ani, bătută de directoarea şcolii sub ochii mamei, pentru că a stricat un calculator (VIDEO)

-
//
04.05.2021

Directoarea unei şcoli se confruntă cu acuzații penale după ce a fost filmată lovind o fetiță de şase ani, în timp ce mama confuză priveşte întreaga scenă. Copila plânge şi ce să se oprească, dar directoarea continuă să aplice pedeapsa. Melissa Carter, directoarea școlii elementare centrale din Clewiston, statul american Florida, este anchetată de poliție după ce filmarea în care loveşte copilul a fost făcută publică.

Mama fetei de șase ani, al cărei nume rămâne anonim, a declarat că a fost chemată la şcoală, după ce oficialii s-au plâns de faptul că cea mică a cauzat pagube unui computer din instituție. Femeia susține că a rămas confuză auzind acuzațiile aduse fiicei sale, iar când a ajuns la şcoală, în data de 13 aprilie, i s-a cerut să plătească o amendă de 50 de dolari. A fost de asemenea dusă în biroul directorului acolo unde o aştepta copila.

Melissa Carter, directoarea, a scos de nicăieri un fund de lemn şi a început să lovească fetița la spate, potrivit unei filmări făcute chiar de mamă. În timpul scenelor şocante, şcolărița poate fi auzită plângând şi cerând să se oprească.

Mama fetei a filmat scenele revoltătoare

Femeia susține că s-a temut să nu aibă probleme ori să i se aducă în discuție problema statutului de imigrant dacă ar fi încercat să îi ia apărarea copilei. În schimb, cu inima strânsă, a hotărât să filmeze întregul moment pentru a arăta public ce se întâmplă în interiorul şcolii.

„Nimeni nu m-ar fi crezut. Mi-am sacrificat fiica, astfel încât toți părinții să poată realiza ce se întâmplă în această școală.Când am ajuns fiica mea era deja la birou. Directorul a început să țipe. Nu erau camere de supraveghere. Ce puteam face în acel moment? Eu şi fata mea, singure. Ura cu care a lovit-o pe fiica mea, vreau să spun că a fost o ură cu care nu am lovit-o niciodată eu pe fiica mea. N-am lovit-o eu niciodată, dar ea a lovit-o aşa, cu ură” a declarat femeia.

Ulterior, mama și-a dus fiica la medic și a scos un document medical pentru rănile cauzate de obiectul folosit de directoare. Este îngrijorată acum de prejudiciile psihologice cauzate copilului ei.

Niciun reprezentant al şcolii, cu atât mai puțin directoarea nu a oferit vreun comentariu.

Potrivit Daily Mail, pedeapsa corporală este legală în 19 state americane: Alabama, Arizona, Arkansas, Colorado, Florida, Georgia, Idaho, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Mississippi, Missouri, Carolina de Nord, Oklahoma, Carolina de Sud, Tennessee, Texas și Wyoming. Anumite districte școlare din aceste state au interzis însă pedeapsa corporală în şcoli, între care şi cea implicată în incident.