mamaplus

Fetiță de 4 ani, ucisă cu cruzime de mama ei: „Nu-mi amintesc ce mi-a trecut prin minte”

-
//
16.06.2022

O femeie din Sicilia a fost arestată după ce a recunoscut că și-a ucis fiica în vârstă de patru ani. Italianca Martina Patti a susținut inițial că fetița ei a fost răpită de trei bărbați în vederea unei cereri de răscumpărare. Cadavrul Elenei Del Pozzo a fost găsit, marți, pe un câmp apropiat de casa ei.

Cu o zi mai devreme, Martina Patti, în vârstă de 23 de ani, a spus poliției că trei bărbați care purtau glugi, din care unul cu o armă, i-au deschis portiera mașinii și au smuls copilul, după ce aceasta îl luase de la grădiniță. Poliția a exclus rapid crima organizată și nu a crezut că fetița a fost răpită pentru o răscumpărare, deoarece nu a considerat familia suficient de bogată pentru a fi o țintă a extorcării.

Patti a recunoscut uciderea în timpul audierii și a condus ulterior anchetatorii la cadavrul copilului, care fusese îngropat. Ea a fost arestată sub suspiciunea de crimă și ascundere a unui cadavru.

Poliția a declarat în timpul unei conferințe de presă că Elena a fost ucisă cu un cuțit de bucătărie, care nu a fost încă găsit. Ei au descris fapta ca „o crimă îngrozitoare comisă în mod solitar” de cineva care „nu știe de ce” a făcut-o.

Mama copilei ar fi spus în timpul interogatoriului: „Nu-mi amintesc ce mi-a trecut prin minte când mi-am înjunghiat fiica”.

Femeia s-ar fi despărțit de tatăl fetiței de ceva vreme

Citând o notă a procurorului din Catania, Rai News a relatat că Patti poate să fi fost mânată de gelozie din cauza actualei iubite a fostului ei partener, care manifesta „afecțiune față de fiica ei”.

Procurorul a spus că înainte ca Patti să recunoască fapta, ea s-a dat de gol în timpul interogatoriului, după o serie de „declarații contradictorii” în privința „cererii de răscumprare” solicitată de „răpitori”.

Avocatul apărării, Gabriele Celesti, a declarat pentru Rai: „A fost un interogatoriu dramatic, al unei femei distruse și acuzate pentru ceva ce nici ea nu credea că poate face”.

„Sunt șocat. La aflarea veștii am izbucnit în plâns. Este o dramă pe care am fi vrut să nu o auzim niciodată”, a declarat Enzo Magra, primarul Mascaluciei.