mamaplus

Fetiță de 3 ani, lovită în plin de un TIR în timp ce se juca în curte cu bunica ei

-
//
08.09.2020

Un șofer al unui TIR a rămas fără frâne și a pierdut controlul vehiculului, ajungând într-o curte în care se jucau o fetiță și bunica ei. Fata de trei ani a murit, în urma impactului, la fel și șoferul vehiculului, în timp ce bunica a fost rănită. Accidentul teribil a avut loc la intrarea în orașul Iași, România.

Conform primelor concluzii ale polițiștilor care au intervenit la fața locului, șoferul nu mai avea control asupra mașinii după ce au cedat complet frânele. TIR-ul s-a răsturnat într-o curbă, a intrat în curtea unei case unde fetița de 3 ani era în curte cu bunica ei, 67 de ani.

În urma impactului frontal, fata a fost ucisă, în timp ce bunica a fost rănită și a refuzat să fie transportat la spital. Cea de-a doua victimă este șoferul de TIR, care a fost strivit în cabină, după ce acesta s-a izbit direct de peretele casei.

„Am fost solicitați să intervenim în cazul unui accident rutier în Bucium, un tir intrat în casă. Fetița de trei ani care se afla în curte cu bunica a suferit leziuni cranio-cerebrale incompatibile cu viața, iar șoferul tirului a fost zdrobit între cabina tirului și casa alăturată. Bunica prezintă escoriații la nivel calcaneu stâng  și gambă stânga, de la crengile trase de tir, dar nu are alte mărci traumatice și a refuzat transportul la spital”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD Iași.

TIR-ul scăpat de sub control a distrus și gardul la o altă casă și a avariat grav o conductă de gaze, desfășurându-se în prezent lucrări de reparații.