mamaplus

Fetița de 13 ani a Angelinei Jolie vrea să fie băiat

-
//
22.11.2019

Shiloh, primul copil biologic al cuplului Brad Pitt-Angelina Jolie, se comportă ca un adevărat băiat, chiar dacă s-a născut fetiță.

Shiloh a început să se îmbrace ca un băiat atunci când avea doar 4 ani, iar în anul 2010 Angelina Jolie afirma într-un interviu pentru Vanity Fair că atât ea, cât și Brad Pitt nu au nicio problemă că fetița lor se consideră băiat.

Mai mult decât atât, Brad Pitt a dezvăluit că Shiloh vrea să fie strigată John, deoarece i-a plăcut povestea lui Peter Pan, iar John era unul dintre frații lui Wendy.

Jurnaliștii de la El Pais notează că Shiloh a început, în primăvara acestui an, un tratament hormonal pentru schimbare sexului, însă că Brad Pitt nu a fost de acord cu acest lucru de la o vârstă fragedă, chiar dacă și-a susținut fata să facă doar ce vrea ea și să se comporte așa cum consideră ea că este mai bine.

Din câte se pare, tratamentul este plătit de Angelina Jolie, care își susține copilul să facă lucrurile fix așa cum își dorește, în ciuda faptului că are doar 13 ani.