mamaplus.md

Fetița care a devenit model înainte de a împlini 1 an. Vezi detaliul cu care a impresionat pe toată lumea!

-
//
10.01.2019

O fetiță din Japonia a devenit model înainte de a împlini 1 an, iar cu un singur detaliu, micuța a reușit să impresioneze pe toată lumea, ceea ce a făcut ca imaginile cu ea să devină virale în mediul online. 

mamaplus.md

Chanco este celebră pentru părul său bogat, plin de volum și strălucitor, chiar dacă are doar 1 an. Imaginea ei este complet diferită de cea a unui copil de aceeași vârstă, motiv pentru care micuța a atras atenția nu doar celor care au văzut fotografiile cu ea în mediul online, ci și unui cunoscut producător de șampon. Astfel, Chanco a devenit imaginea firmei, președintele acesteia fiind de părere că aspectul fizic al micuței se potrivește perfect cu ideea pe care producătorul de șampon dorește să o transmită. Toată această evoluție rapidă a lăsat-o fără cuvinte pe mama fetiței.

mamaplus.md

„Sunt atât de surprinsă de reacția celor din jur, dar sunt foarte mândră și de laudele pe care le primim din diferite țări.”, a spus Mami Kano, mama fetiței, potrivit people.com.

Întrebată dacă ia în calcul posibilitatea de a-i tunde părul fetiței, Mami Kano a spus că nu va face acest lucru, iar în viitor chiar va încerca să îi facă diferite coafuri micuței, inclusiv împletituri.

Sursa: avantaje.ro