mamaplus

Femeia care spune că a născut 10 copii odată, a fost dusă la psihiatrie

-
//
22.06.2021

Gosiame Sithole, o femeie în vârstă de 37 de ani din Africa de Sud care susține că a născut 10 copii, a fost dusă la psihiatrie, pentru o evaluare de specialitate. Partenerul ei a spus că nu crede că cei zece bebeluși există și, de altfel, îndoieli în acest sens și-au exprimat și oficialii guvernamentali și ai spitalelor, potrivit Daily Mail

Avocatul femeii spune că aceasta este reținută împotriva voinței sale și că va solicita o hotărâre judecătorească în vederea eliberării. Speculațiile cu privire la nașterea celor 10 copii au apărut după ce spitalul la care i-a spus Gosiame Sithole iubitului că a născut 10 copii, pe 8 iunie, a negat implicarea. 

Rude, prieteni și activiști ai femeii au protestat împotriva internării sale, susținând că femeia le-ar fi spus că ar fi fost 'maltratată de personal', 'torturată și 'legată'.

Gosiame Sithole acuză că iubitul ei, care 'se aștepta să fie bogat' în urma presupuselor nașteri-record, a devenit îngrijorat doar de donații. De asemenea, l-a acuzat că încearcă să o rănească spunând că nu crede în existența celor 10 copii. 

Femeia a mai transmis că va continua să păstreze secret locul unde se află copiii ei.

”Prin ce fac ei îmi arată că au vrut ceva de la bebelușii mei. Copiii sunt ai mei. De ce mă urmăresc? Se uitau la donațiile venite de la oameni și doreau să fie milionari de la naștere. Se așteptau să fie bogați. De aceea, bebelușii mei, se află acolo unde sunt”, mai spune ea.