mamaplus

Felicia Sîrbu, mesaj emoționant de ziua fetiței sale. Cât de mult a crescut Casandra

-
//
21.09.2021

Prezentatoarea TV Felicia Sîrbu are motiv de mândrie și bucurie astăzi, pentru că fiica sa Casandra împlinește 5 anișori. Dacă tot e domniță în toată firea, Felicia a decis să-i facă o surpriză pe măsură și a însoțit-o la un salon de înfrumusețare din capitală. Casandra a rămas încântată de noua ei tunsoare și răsfățul de care a avut parte. De altfel, micuța este o fashionistă convinsă, semn că surcica nu sare departe de trunchi.

Dis-de-dimineață, Felicia a publicat pe rețelele sociale un mesaj emoționant pentru fiica sa, însoțit de câteva imagini din arhiva personală.

mamaplus

”Viața mea. Aerul meu. Sângele meu. Îți mulțumesc din toată inima că mi-ai arătat care este sensul vieții. Astăzi avem 5 ani de când suntem împreună și sunt atât de fericită că mai avem o viață înainte. Care este și va fi frumoasă și unică. Te iubesc! Te iubesc enorm! Sunt emoționată pâna la lacrimi! Să fii fericită dragostea mea! Să fii fericită Casie”, se arată în mesajul Feliciei.

Menționăm că jurnalista Felicia Sîrbu a fost căsătorită anterior cu omul de afaceri, Eugen Poplinskii, tatăl Casandrei. Mariajul lor a durat mai puțin de doi ani.