mamaplus

Fanii o dau de gol pe Andra. Artista este din nou însărcinată?

-
//
27.02.2020

În ultima perioadă au apărut tot mai multe zvonuri că Andra ar fi din nou însărcinată. Deşi artista nu a confirmat zvonurile, fanii au explodat, după ce au văzut-o cum s-a afișat în cel mai recent videoclip al său.

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de mulți ani. S-au căsătorit în anul 2008 și au doi copii: David și Eva Maria. În ultimul timp au circulat numeroase zvonuri în care se spune că Andra ar fi din nou însărcinată. Mai mult decât atât, de când ea, soțul său, dar și copiii acestora s-au apucat de vlog, oamenii îi urmăresc mereu și le analizează orice mișcare.

De când artista a lansat noua piesă zvonurile despre sarcină s-au înmulțit. Şi asta pentru că admiratorii au observat faptul că Andra a purtat haine mai largi, care ar fi putut ascunde o posibilă burtică de graviduță.

„Viața noastră cu copii este foarte frumoasă, Eva și David ne-au îmbogățit enorm, ne fac să vedem orice lucru simplu cu mult mai multă bucurie. Mereu am spus că ne dorim o familie mare, și acum vorbim despre asta. Nu știu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie”, a spus Andra, acum ceva timp.

Cătălin Măruță nu exclude varianta celui de-al treilea copil, însă atunci când se va întâmpla acest lucru, toată lumea va afla chiar de la el.

„Ne-am dori foarte tare și ne place să avem o familie numeroasă, dar vreau să îți răspund, indirect, la chestia asta: Andra nu e însărcinată. Observ toată povestea asta, zilnic, și îmi place să o spun tranșant. Dacă ar fi însărcinată ți-aș spune. Nu, nu e însărcinată. Dar ne mai dorim copii, însă Andra nu e însărcinată. Mă amuză foarte tare când văd tot felul de știri. Noi, eu și Andra, am fost niște oameni care niciodată nu s-au ascuns. Nu e însărcinată acum Andra, așteptăm să mai crească puțin și Eva. Când se va întâmpla, cu siguranță vom spune”, a declarat Cătălin Măruță.