mamaplus

Synevo Moldova, partener la Gala Generozității – cel mai mare eveniment social din Moldova

-
//
30.11.2021

Când vine vorba de implicare socială, participarea echipei Synevo în evenimente ce conturează frumosul, bunătatea și răspândirea emoțiilor pozitive este indubitabilă. E cert că pe lângă grija față de sănătatea clienților, echipa Synevo poartă și o profundă grijă față de cei care au nevoie de ajutor și implicare.

În fiecare an, CCF/HHC Moldova alături de faimoasa soprană Valentina Nafornița celebrează Generozitatea în cadrul celui mai mare eveniment social din țară, Gala Generozității.

Cei de la Synevo Moldova anunță cu mândrie că vor participa la ediția din acest an, contribuind, astfel, la oferirea speranței copiilor care au nevoie de ea - celor orfani, abandonați sau vulnerabili.

Mai mult de atât, reprezentanții Synevo au pregătit și un moment special pentru eveniment. Vor scoate la licitație o cutie, din ediție limitată, cu noul album al renumitei interprete Andra - “Iubirea schimbă tot” și cu multe alte accesorii personalizate în numele albumului. Kit-ul este amprentat cu autograful îndrăgitei cântărețe. Există doar 500 de astfel de cutii pe tot teritoriul României, dintre care una - a ajuns peste Prut, la noi. Al doilea obiect scos la licitație va fi un tricou, cu autograf, de la Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”.

Licitația va fi anunțată public, online, cu o săptămână înaintea evenimentului propriu-zis. În seara de 2 decembrie, pe platforma online Zoom, un comisar de licitații de la casa de licitații Artmark București va adjudeca locurile în direct.

Evenimentul Gala Generozității este dedicat susținerii cauzei CCF Moldova – un mediu familial sigur și protejat pentru fiecare copil. La fiecare ediție, evenimentul se bucură cu prezența susținătorilor și a tuturor persoanelor ce-și doresc să contribuie la fericirea copiilor lipsiți de dragostea părintească.

Echipa Synevo este nerăbdătoare să ajungă în data de 3 decembrie, pentru a împărtăși, alături de oameni frumoși la suflet, cele mai sincere sentimente de solidaritate față de picii care au nevoie de implicare și afecțiune.

Synevo este principalul furnizor de servicii în diagnostic de laborator în Moldova și oferă peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. 

Laboratorul Central Synevo Chisinau

Adresa: Chisinau, str. Nicolae Testemitanu, 37
Telefoane

022 856 990
022 856 991
022 856 992

060 592 224

Sitewww.synevo.md