mamaplus

Spectacol feeric azi la Chișinău! Ce surpriză au pregătit pompierii și salvatorii

-
//
24.12.2019

Ore numărate au mai rămas până când autospecialele pompierilor, împodobite cu ghirlande, vor face un tur pe străzile Capitalei. Inspectoratul Național pentru Situații de Urgență anunță că astăzi, 24 decembrie, la ora 18:00, va fi dat startul Caravanei de Crăciun a Salvatorilor și Pompierilor.

În Piața Marii Adunări Naționale vor fi aduse 20 de autospeciale de intervenție, decorate cu luminițe și ghirlande. Tot acolo se vor desfășura concursuri distractive pentru copii. Cei mici se vor bucura și de cadouri. În plus, vor putea explora tehnica de intervenție.

Ulterior, autospecialele salvatorilor şi pompierilor vor face un tur pe străzile Capitalei, astfel încât oamenii să admire mașinile decorate.

Mâine, pe 25 decembrie, Caravana de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor va ajunge în mai multe localităţi din ţară. Scopul acţiunii realizate de IGSU este de a preveni riscurile şi a promova regulile de apărare împotriva incendiilor în perioada sărbătorilor de iarnă, dar şi de a crea o dispoziţie frumoasă în prejma Revelionului și Crăciunului.