mamaplus.md

Seminar gratuit: 18 tehnici pentru a crește un copil echilibrat

-
//
28.01.2019

Părinții și viitorii părinți sunt invitați la un seminar gratuit cu Urania Cremene. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul educației adulților, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale ca Master Trainer, Coach și Facilitator. În ultimii 3 ani, Urania a organizat și sustinut peste 150 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive, la care au participat peste 40.000 de părinți din România.

mamaplus.md

De ce să vii la seminar?

Pentru că…

  • Vei afla care sunt cele 3 nevoi psihologice de bază ale unui copil;
  • Vei primi 18 Tehnici de Parenting, ușor de pus în practică imediat;
  • În cele 18 tehnici de parenting vei găsi multe răspunsuri - de la problema comparațiilor cu alți copii și alți părinți, la problema jucăriilor nestrânse, îmbrăcatului de unul singur și până la problema “Mami, m-a părăsit Răzvan”.
  • Vei înțelege de ce majoritatea părinților nu reușesc să rezolve problemele cu proprii copii și cum să eviți aceste greșeli;
  • Vei înțelege ce stă la baza comportamentelor copilului și vei putea preveni problemele inainte sa apara;
  • Îți vei îmbunătăți mult relația cu al tau copil pe termen lung, cu mici schimbari in prezent ca “intai te conectezi, apoi corectezi”;
  • Vei înțelege de ce copilul spune “NU" și cum sa previi sa insiste atunci cand nu e cazul;
  • Vei găsi răspunsul la ce să faci în momentele în care îți pierzi cumpătul și îți vine să strigi sau să “pui mâna pe copil” cum spunea o mamă prietenă din Ardeal. Vei primi o metodă practică, care funcționează aproape de fiecare dată în astfel de situații și chiar vei face un exercițiu cu joc de rol în sală.

În concluzie, vei primi informații avansate despre știința motivației (predate în universități ca Oxford și Harvad), dar adaptate relației dintre părinte și copil și explicate pe limba unei mame ca mine și ca tine, căreia îi plac pantofii și are probleme cu jucăriile nestrânse din camera copilului.

Pentru mai multe detalii, accesează pagina de facebook a evenimentului!