mamaplus

Prima ediție ART FAIR dă start talentelor în septembrie

-
//
30.08.2019

Mai multe studiouri, centre educaționale și școli, îi invită pe toți cei care au un talent ascuns și vor să-l dezvolte, sâmbătă, 21 septembrie la prima ediție ART FAIR, un târg al artei, creației și frumosului. Evenimentul va avea loc pe aleea restaurantului Pani Pit, din centrul capitalei, între orele 12:00-20:00.

mamaplus

ART FAIR va aduna participanți din diferite domenii: dans, vocal, pictură, educație estetică, meșteșugărit, floristică, broderie ș.a. Invitații se vor putea înscrie chiar pe loc la cursurile preferate, beneficiind și de oferte speciale.

Târgul studiourilor de creație se adresează tuturor celor care au un talent și vor să-l dezvolte, indiferent de vârstă sau domeniu de activitate. În cadrul evenimentului vor fi organizate expoziții ale studiourilor de creație, concursuri, tombole cu premii și workshop-uri.

Totodată, invitații la ART FAIR se vor putea relaxa în spațiile special amenajate, savurând gustări și cocktailuri delicioase.

”ART FAIR e un eveniment cu totul diferit! El oferă tuturor oportunitatea de a-și pune în evidență talentul ascuns. Eu am dansat foarte mulți ani, iar această pasiune și acum o am aproape de sufletul meu. Neapărat voi merge cu cei trei pici ai mei în căutarea celor mai faine activități, atât pentru ei, cât și pentru mine.”, susține bloggerul și influencerul Olga Manciu.

ART FAIR, târgul studiourilor de creație este organizat de restaurantul Pani Pit în colaborare cu Compania Berlizzo Events.

Bilete pot fi achiziționate AICI

Prețul biletelor:
Early bird: 100 lei
Din 1 septembrie: 150 lei

Data - 21 septembrie 2019

Locația - Aleea Restaurantului Pani Pit, str. 31 august 1989, 115

Informații suplimentare la numărul de telefon: 079 600 572