mamaplus.md

Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova: mii de cumpărători și cumpărături, oferte fierbinți, prețuri extrem de mici și premii de mii de lei

-
//
14.11.2018

Reducerile fierbinți, promoțiile exclusive și premiile valoroase i-au atras ca un magnet, la Shopping MallDova, pe mii de oameni care au țintit cele mai bune prețuri din această toamnă. Mega branduri vestimentare, de parfumuri și cosmetice, bijuterii şi accesorii sau cele dedicate copiilor au afișat în Noaptea Reducerilor prețuri mai mici cu până la 80%. Cei mai norocoși cumpărători, care au achitat cu cardul bancar MasterCard și-au recuperat investițiile după ce au câștigat premii valoroase în cadrul celor 5 tombole organizate pe parcursul evenimentului. 

Toate cele 100 de magazine din incinta Shopping MallDova au tras în jos prețurile la mii de produse, iar programul acestora a fost prelungit până la miezul nopții, astfel încât vizitatorii au profitat la maxim de ediția aniversară din acest an a Nopții Reducerilor.

Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova a însemnat nu doar shopping de calitate, dar și premii valoroase pentru cei care și-au achitat cumpărăturile cu cardul bancar MasterCard - partenerul evenimentului. Marele premiu în valoare de 10.000 de lei a fost ridicat la miezul nopții,  atunci când a fost organizată ultima tombolă a serii, iar alți patru vizitatori s-au ales cu premii de 2000 de lei.  

Marin, client Shopping MallDova: „Sunt foarte fericit. Am făcut cumpărături de 250 de lei și am câștigat 2000 de lei. Cred că este cea mai bună investiție pe care am făcut-o astăzi.”

Serghei, client Shopping MallDova: „Niciodată nu am mai câștigat la astfel de evenimente. Am rămas plăcut surprins atunci când a fost extras bilețelul cu numele meu. Sper să-mi poarte noroc și la alte evenimente la care voi mai participa.”

Andrei, client Shopping MallDova: „Am câștigat 2000 de lei chiar din prima încercare. Mă simt super pentru că practic mi-am răscumpărat banii pe care i-am cheltuit. Mulțumesc Shopping MallDova pentru această surpriză!.”   

În cea mai lungă noapte de shopping, magazinele au pregătit sute de oferte promoționale, iar „vânătorii” de reduceri au mers acasă cu pungile pline și dispoziție la maximum.

Carwyn, client Shopping MallDova: „Pentru că reducerile sunt foarte bune am reușit să fac mai multe cumpărături în această seară. Mi-am luat și acest cardigan pe care îl voi purta cu păcere.”

Alex, client Shopping MallDova: „Am venit la Shopping MallDova pentru că am știut că este Noaptea Reducerilor. Am cumpărat o pereche de încălțăminte și am beneficiat de o reducere foarte bună de 20%.”

Marian, client Shopping MallDova: „Am cumpărat încălțăminte, haine, dar și pentru copii am ales câte ceva, astfel întreaga familie este fericită.”

Alexandru, client Shopping MallDova: „Am procurat o scurtă pentru iarnă și o cămașă. Am găsit exact ceea ce căutam, doar că la preț redus. Mă bucur că am decis să vin la Noaptea Reducerilor și cred că nu voi rata următoarea ediție.”

Shopping MallDova. De 10 ani, distracție de nota 10!