mamaplus

La Chișinău se va desfășura seminarul „Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus în cuplu și carieră”

-
//
07.02.2019

Dr. John Gray vine, în premieră, la Chișinău, pe data de 19 octombrie 2019, pentru a oferi răspunsuri, strategii și tactici la un șir de întrebări, în cadrul seminarului intitulat „Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus în cuplu și carieră”.

Evenimentul se va desfășura în două etape:

1. Secretul relațiilor fericite și armonioase;
2. Secretul relațiilor eficiente la locul de muncă.

De ce trebuie să vii la acest seminar?

În cadrul evenimentului vei primi o doză de inspirație, istorii personale ale lui John Gray și ale pacienților săi, inclusiv și soluții care te vor ajuta să creezi o relație armonioasă cu persoana iubită și cu colegii de la birou.

Cine este John Gray?

Expertul nr. 1 în lume în domeniul relațiilor interpersonale și autorul bestsellerului „Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, care este cea mai vândută carte a tuturor timpurilor din zona non-ficțiune. Dr. John Gray este un consilier familial care de-a lungul carierei sale a sprijinit bărbații și femeile să se înțeleagă mai bine și să respecte diferențele dintre ei, atât în relațiile personale, cât și în cele profesionale.

Dacă vrei să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață, dar și să găsești limbă comună cu cei de la locul de muncă, atunci nu ezita să procuri bilet și să fii prezent la seminarul lui John Gray!

Pentru detalii despre programul evenimentului și prețurile biletelor, accesează acest link!