mamaplus

Jungla vă cheamă! Grăbeşte-te să-i oferi copilului tău o zi în pielea lui Mowgli

-
//
05.09.2019

Cu siguranţă, când erai mic ai citit cu sufletul la gură „Cartea Junglei” a lui Kipling, încercând să-ţi imaginezi misterioasa lume a plantelor şi a animalelor exotice. Uite că astăzi copilul tău are şansa să trăiască aventura lui Mowgli în realitate. La Shopping MallDova e în plină acţiune cea mai interactivă enciclopedie a junglei  –  „Tainele Junglei” – nu o rata!

mamaplus

Până pe 16 septembrie, asigură-i piciului tău un loc într-o expediţie prin pădurea tropicală, unde la fiecare pas îl aşteaptă noi descoperiri despre flora şi fauna junglei. Datorită elementelor de butaforie de o calitate excepțională, asemănătoare cu cea a exponatelor din muzee, piciul tău va trăi experienţa vieţii lui – nu răsfoind cărţi sau urmărind filme documentare, ci în regim live!

„Tainele Junglei” este o expoziţie interactiv-educativă, special concepută pentru centrele comerciale. Îmbrăcați în exploratori, copiii vor intra într-o peșteră misterioasă, în care locuiesc scorpioni fosforescenți, vor traversa un pod peste o apă în care mișună crocodili și hipopotami și vor pescui piranha. Sub îndrumarea animatorilor, picii vor analiza urmele și urletele animalelor și vor ghici cărei specii îi aparțin, după care vor intra in hățișul de liane, unde vor vâna șerpi. Apoi, asemeni lui Mowgli, vor învăța să comunice în limbajul patrupezilor. Aventura se va încheia cu un dans limbo și o sesiune foto haioasă într-o mașină de tip safari.

mamaplus

„Tainele Junglei” se adresează copiilor de 5-14 ani. Întreaga „călătorie” prin jungla misterioasă include 11 activități și durează 40 de minute.

În perioada 1-16 septembrie, „Tainele Junglei” va avea următorul program:

Luni – Vineri: 14.00 – 19.00 (ultima tură)

Weekend: 11.00 – 19.00 (ultima tură)

mamaplus
mamaplus

Grăbeşte-te, jungla vă cheamă!