mamaplus

Învață să oferi primul ajutor în cadrul unui eveniment special

-
//
11.09.2019

Odată cu apariția copilului în viața lor, părinții sunt responsabili de creșterea în siguranță a acestuia. Din păcate, majoritatea situațiilor urgente, cum ar fi traumele, sufocarea cu corpi străini sau intoxicațiile, au loc în prezența parinților, și anume din neatenția lor. În aceste condiții, sporirea măsurilor de siguranță în îngrijirea copilului și cunoașterea măsurilor de prim ajutor în cazul diverselor accidente sunt esențiale pentru sănătatea celor mici.

mamaplus

Clubul Pacienților Informați, în colaborare cu HELPA – Clinica de Gastroenterologie și Hepatologie și Centrul Medical MediPartner, au pregătit un curs de prim ajutor, unde se va discuta despre cele mai periculoase situații, în baza cărora vor fi puse în practică manevrele de prim ajutor pentru adulți și copii, cu ajutorul manechinelor.

Programul evenimentului:

1. Suportul vital bazal și trusa de prim ajutor (obstrucție cu corpi străini, reacții alergice, convulsii, febră) – Olimpia Gherman, doctor licențiat în medicina de urgență, specializată în ftiziopneumologie;

2. Măsuri imediate în caz de arsuri, mușcături de insecte și animale, plăgi – Olesea Cozmic, instructor medicină urgență;

3. Cum să recunoaștem intoxicația alimentară și măsurile de prim ajutor. – Adela Țurcanu, dr.în medicină, conf.univers., specialist gastroenterolog, hepatolog.

Locație:
Pentru toți cei interesați, evenimentul va avea loc pe 14 septembrie 2019, începând cu ora 14:00 la Clinica Helpa, pe bd. Moscova 15/7, etajul 2.

Preț:
Prețul unui bilet pentru o singură persoană este de 250 lei, iar prețul unui bilet pentru un cuplu este de 400 lei.

Înscrieri prealabile:
Participarea se face doar în baza înregistrărilor prealabile la numerele de telefon: +37379682161, +37360592221 sau completând formularul de înregistrare.