mamaplus

Însărcinată Gabriela Damir și Roman Burlaca și-au sărbătorit căsătoria

-
//
08.09.2022

Regizorul Roman Burlaca și bloggerița Gabriela Damir își sărbătoresc căsnicia miercuri seara, într-un un local de lux din zona parcului Valea Morilor din Chișinău. Mireasa și invitații au împărtășit pe rețelele de socializare imagini de la eveniment.

Mireasa a fost însoțită spre mire de tatăl său, omul de afaceri Dorin Damir. Nașii de cununie sunt Vasile și Ionela Advahov.

Printre invitații la eveniment se numără mai multe interprete, printre care Zinaida Julea, Natalia Gordienko și Dara. La nuntă este și influencera Nina Crețu împreună cu Renato Usatîi.

Interpretul Igor Cuciuc, Formația Akord, dar și Orchestra Fraților Advahov au fost printre cei care au încins atmosfera la eveniment.

Menționăm că unul dintre cele mai populare și apreciate cupluri de la noi, Roman Burlaca și Gabriela Damir, și-au legat destinele pe 16 septembrie 2021, într-un cadru restrâns, alături de cei mai buni prieteni și membri ai familiei. 

Atunci în cadrul unei ședințe de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Gabriela a dat de înțeles anterior că și-ar dori mult să devină în curând mamă. Astăzi Gabriela a anunțat oficial că va fi mămică de băiețel!

mamaplus