mamaplus

Designerii autohtoni își vor prezenta ținutele pe podiumul Moldova Fashion Days 2021

-
//
20.09.2021

Deși pandemia a afectat semnificativ industria modei, nu doar în Moldova, dar la nivel mondial, designerii autohtoni au dat dovadă de reziliență și spirit inovativ și sunt pregătiți să-și prezinte colecțiile toamnă-iarnă pe cel mai mare podium din țară. Moldova Fashion Days te invită să-ți refaci garderoba de sezon și să întâlnești perioada rece cu ținute în trend.

Cine a spus că dacă afară e timp posomorât noi nu putem îmbrăca culori aprinse și printuri îndrăznețe? Ba dimpotrivă! Anul acesta, creatorii de modă autohtoni te îndeamnă să-ți colorezi zilele de toamnă și iarnă cu ținute vii și virbrante. Ținute pentru oficiu, pentru ocazii speciale, paltoane și pardesiuri, accesorii – în interpretarea originală a designerilor cu renume, dar și a tinerilor designeri, câștigători ai concursului Z-Generation, organizat de Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii -a ZIPHOUSE, le vei putea descoperi pe podiumul Moldova Fashion Days.

Ajuns la a 17-a ediție Moldova Fashion Days (#MFD) este un eveniment bianual de promovare a industriei fashion din Republica Moldova. Motto-ul principal Moldova Fashion Days este “See Now, Buy Now”, care aduce o nouă eră în lumea fashion, una în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium. Este forța conducătoare a tinerelor talente și a inovațiilor în design, promovează brand-urile autohtone și stimulează vânzările pe piața locală.

Evenimentul se va desfășura în format hibrid, show-ul fiind translat live pe paginile de facebook Moldova Fashion Days, APIUS și DININIMA, dar și pe cele ale partenerilor media.

Pentru detalii urmăriți pagina de Facebook.

Moldova Fashion Days este organizat de APIUS sub egida DININIMA, și ZIPHOUSE cu suportul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internatională (USAID) prin Proiectul de Susținere a Competitivității în Industria Ușoară și cea a Tursimului dar și Proiectul Tehnologiile Viitorului, cât și suportul UNFPA. Partenerul logistic al evenimentului Berlizzo Events, iar Partenerul general Moldindconbank.