mamaplus

BOOOO! Vino la Shopping MallDova ca să simți fiorii distracției de Halloween

-
//
25.10.2022

Halloween vine mai devreme la Shopping MallDova. Timp de trei zile vei avea parte de distracții înfricoșătoare, costume desprinse din filmele de groază, spectacole de magie pură și iluzionism, care vă vor ghida în atmosfera celei mai populare sărbători ale toamnei. Pe 29, 30 și 31 octombrie, vino la parterul centrului comercial pentru a simți atmosfera horror a Halloween. 

Shopping MallDova va fi decorat ca un adevărat castel al groazei, cu decorațiuni horror sub formă dovleci sculptați și luminați, personaje terifiante și multă magie. 

În toate cele trei zile, începând cu ora 15:00, animatorii vor avea grijă să vă distreze și să să facă poze cu toți doritorii. Iar pentru că picturile pe față completează orice costum de minune, artiștii de face-art,vor fi pe loc pentru a transforma pe oricine în personajul dorit. 

Marea petrecere de Halloween va avea loc chiar în seara de 31 octombrie. Începând cu ora 18:00, va începe cea mai grozavă petrecere pentru copii, cu dansuri, concursuri, surprize și, desigur, multe premii. Dați-vă frâu liber imaginației, simțiți-vă liberi să vă costumați în cele mai malefice personaje și veți avea șansa să fiți premiați pentru cel mai bun costum. Pe lângă dispoziția maximă, vizitatorii se vor bucura și de un show cu magicianul Garry Cozma.

Ia-ți familia și prietenii și vino la Shopping MollDova pentru a te distra la cea la  booooo-nă petrecere de Halloween.