mamaplus

AVI Centru invită femeile să participe la evenimente de suflet în fiecare săptămână

-
//
26.02.2019

AVI Centru invită săptămânal femeile să participe activ în mai multe activități de creație. În cadrul evenimentelor organizate, doamnele și domnișoarele au oportunitatea de a se cunoaște reciproc și de a se relaxa.

În cadrul acestor evenimente sunt încorporate activități de creație precum: pictura, grafica, aplicația, compoziția, ceramica, pictura pe sticlă și batic, discuții libere, discuții despre cărți.

AVI Centru organizează evenimente de creație de două tipuri:

1. În care prezența copiilor nu se salută. Deoarece la așa evenimente se pune accentul pe lucrul cu sinele, în procesul de creație și discuție fiind necesară o putere maximă de concentrare (ceea ce cu picii alături e aproape imposibil).

Activitățile se organizează în fiecare sâmbătă, de la 10:00 la 13:00.

Acest eveniment are drept scop concentrarea energiei feminine în procesul de creație. Sunteți invitate să participați la crearea frumosului într-un colectiv de femei cu experiențe și din domenii diferite, dar cu o dorință comună de a se regăsi, a se autocunoaște și relaxa printr-o modalitate diferită de cea din sălile de sport, ieșirile în oraș sau privitul televizorului.

2. În care participanții direcți sunt mamele cu copii și care își propun armonizarea relației mamă-copil, sporirea încrederii copilului față de lumea din jur, dezvoltarea ulterioară armonioasă a copiilor, crearea spiritului de echipă și dezvoltarea aptitudinilor copilului de a conlucra cu lumea înconjurătoare.

Activitățile se organizează de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00.

„Tot ce trebuie să iei cu tine este sufletul. Pentru că cea mai frumoasă și profundă exprimare a gândurilor se realizează prin artă… Creația artistică a fost dintotdeauna limbajul de comunicare între generații. Prin artă ne facem nemuritori. Prin artă ne vindecăm de boli ascunse. Prin artă ne tratăm sufletele. Prin artă ne educăm copiii și îi ajutăm să aiba o dezvoltare armonioasă, să se manifeste creativ, să își asculte inima și să creasca oameni buni și înțelepți”, comunică AVI Centru.

Activitățile se desfășoară la AVI Centru, pe Bulevardul Mircea Cel Bătrân 39, la intrarea dinspre Neokinetica.

Aflați mai multe detalii la numerele de telefon: 076090160; 079842544.

Sursa