Acțiunea de caritate ”Viața merită trăită”

Acțiunea de caritate ”Viața merită trăită”

-
//
12.04.2016

Pe data de 2 aprilie, Asociația Obștească ”Salvați viața” și compania Moldcell au organizat acțiunea de caritate ”Viața merită trăită”.

Acțiunea de caritate ”Viața merită trăită”

Pentru al cincilea an consecutiv, copii și adulți au donat pușculițele pline cu bănuți pentru a ajuta copiilor grav bolnavi.

De această dată, evenimentul a avut ca scop colectarea de fonduri pentru Alexandra Streleț (5 ani, paralizie cerebrală), Irina Brânză (14 ani, microftalmie congenitală) și Ivan Statnic (15 an, artrogripoză congenitală).

În sâmbăta de 2 aprilie, 4 magazine Moldcell din Chișinău s-au transformat în puncte de donații unde zeci de copii au venit cu părinți, educatori sau profesori pentru a oferi bănuții adunați pe parcursul anului. Micuții au avut parte de activități educative și distractive, asigurate de Academia ”Prospera” prin Școala pentru cei mici în stil Lego (www.prolego.md).

Ban cu ban, s-au colectat peste 100 de mii de lei. Aceste fonduri sunt suficiente pentru tratamentul Alexandrei, Irinei și al lui Ivan.

Dar sunt mulți alți copii care au nevoie de ajutor chiar acum. Descoperiți istoriile lor pe www.savelife.md și contribuiți oricând cu 20 de lei prin SMS la numărul scurt 0445 (doar abonați Moldcell, persoane fizice).

Asociația ”Salvați viața” și Moldcell mulțumesc tuturor abonaților, partenerilor și prietenilor pentru generozitate și ajutor necondiționat.

Toți copiii merită să crească sănătoși și feriți de griji.