mamaplus

Eroina principală din filmul ”La La Land”, Emma Stone, este însărcinată!

-
//
05.01.2021

Actrița americană Emma Stone este însărcinată cu primul ei copil. Alături de soțul ei, actorul de comedie Dave McCary, sunt foarte fericiți. Cei doi și-au început povestea de iubire în 2017 și, doi ani mai târziu, s-au logodit.

“Pare foarte fericită cu ideea de a deveni mamă. Arată foarte bine, este sănătoasă, are grijă de ea, face exerciții zilnic și are mereu cu prieteni în jur”, a precizat o sursă pentru Us Weekly.

Cei doi și-au anunțat logodna în 2019, printr-un selfie publicat pe rețelele de socializare și au existat speculații potrivit cărora s-au căsătorit, pentru că au fost văzuți purtând inele identice. În cele din urmă, au anunțat că s-au căsătorit în luna septembrie 2020, după trei ani de relație.

Emma Stone: ”Vârsta mi-a schimbat percepția despre căsătorie și copii„

În august 2018, Emma Stone, în vârstă de 32 de ani, declara pentru revista Elle că perspectiva ei privind căsătoria și copiii s-a schimbat odată cu vârsta. “În adolescență eram convinsă că nu vreau să mă căsătoresc și să am copii. Și, odată ce am mai crescut, eram convinsă că, într-adevăr, îmi doresc să mă căsătoresc și să am copii”, a spus aceasta.

Starul filmului “La La Land”, pentru care a primit un premiu Oscar, a mărturisit că și-a schimbat părerea odată cu înaintarea în vârstă. “Atunci când am împlinit 30 de ani, m-am gândit că nu mai sunt așa tânără. Sunt tânără, dar nu atât de tânără”, a declarat ea.

mamaplus
mamaplus