mamaplus

Enter. Orice s-ar întâmpla, acasă e sărbătoare

-
//
18.12.2020

Anul Nou reprezintă o perioadă cu totul diferită când au loc minuni și clipele sunt pline de magie! Tot ceea ce se cere de la noi – să credem, să sesizăm aceste clipe fermecate și să fim noi însăși magicieni. Anul 2020 deși a introdus unele corectudini în ritmul nostru contemporan de viață, totuși noi am devenit mai responsabili și ne bucurăm mai mult lucrurilor mici, pe care pe vremuri nici nu le observam.

Însă, un lucru rămâne de neschimbat – casa și familia, care este gata să te susțină indiferent de circumstanțe. Acum, este momentul potrivit să “rambursezi” celor dragi acea energie și tandrețe ce oferă sufletului căldură, putere și creează buna dispoziție! Anume din acest motiv, noi ți-am pregătit cele mai bune oferte de Crăciun și Revelion, aici găsești idei pentru orice gust și noi suntem siguri, că tu vei alege varianta cea mai potrivită.

Orice s-ar întâmpla, acasă e cinema. Pandemia din acest an, a creat situații imprevizibile, anume din acest motiv, majoritatea dintre noi va întâmpina anul 2021 acasă. Astfel, ca niciodată a apărut necesitatea procurării unui televizor de calitate. La sigur, e cu mult mai plăcut să servești șampania în fața noului televizor. În perioada sărbătorilor de iarnă, noi ți-am pregătit super prețuri pentru televizoarele Samsung și LG. În afară de preț avantajos, tu întotdeauna poți alege opțiunea de “credit 0%” și să nu îngreunezi bugetul familiei cu sume mari. Ține cont сă #acasăebine, iar cu TV de ultima generație e și mai bine!

Orice s-ar întâmpla, acasă sunt prietenii. Da, hotarele sunt închise și deocamdată noi nu putem călători, precum o făceam cândva... Totuși, asta nu înseamnă că noi nu putem ține legătura cu prieteni, rude sau cei apropiați, care se află peste hotare. Alege opțiunea preferată în magazinele Enter, spre exemplu – Samsung Galaxy M31s sau Xiaomi Redmi Note 9s în credit 0% și comunică cu prietenii, restricțiile nu mai sunt esențiale.

Orice s-ar întâmpla, acasă e performanță. Nu este de mirare! Deoarece, datorită notebook-urilor ce au la bază procesoare AMD Ryzen chiar și cea mai complicată sarcină poate fi rezolvată în timp record. Și dacă ținem cont că majoritatea dintre noi lucrează în regim online, notebook-ul de calitate reprezintă o necesitate și o alegere reușită. Anume pentru tine, noi am pregătit cea mai variată colecție de notebook-uri cu procesorul Ryzen și pentru desert avem pentru tine o ofertă absolut specială pentru MacBook Air 13 2020. Crede-ne cu o astfel de pregătire tu vei primi maximum plăcere de la lucru.

Orice s-ar întâmpla, acasă e proaspăt. Majoritatea dintre noi deja au inclus în agendă când va avea loc spălarea de proporții a hainelor și desigur marea curățenie, de dorit una generală. Fără ea, nu ne imaginăm sărbătorile, pe bune. În ajunul Revelionului este important să ne debarasăm de lucruri vechi și inutile, atât din casă, cât și din viață. Evident cel mai mare ajutor în acest context sunt electrocasnicele. La moment, în rețeaua magazinelor Enter, cât și pe enter.online tu vei găsi cele mai avantajoase oferte pentru frigidere marca LG și Samsung. Mai mult, la noi găsești umidificatoare la preț promo. Opțiunea de a procura tehnica în credit 0%, cashback avantajos, livrare gratuită pe tot teritoriul Moldovei – astea reprezintă doar o parte dintre avantajele a magazinului Enter.

Orice s-ar întâmpla, acasă e sărbătoare.

Da, toate privirile vor fi îndreptate spre pomul de Crăciun. Împodobirea bradului creează o atmosferă magică și oferă tuturor buna dispoziție. O alegere vastă de brazi ce se diferențiază prin desime, lărgime, înălțime și decorațiuni, toate acestea le găsiți în internet-magazinul Enter. Alege-ți bradul preferat, iar noi ți-l livrăm absolut gratuit direct la prag.

Așa e obiceiul, că cădourile sunt mult așteptate atât de cei mici, cât și de maturi. În special de sărbători, mai ales dacă această sărbătoare e Anul Nou. Special pentru tine, noi am pregătit lista celor mai originale cadouri pentru copii și adulți. Fii sigur, că în lista noastră de idei, tu la sigur vei găsi varianta potrivită! Urmărește și paginile oficiale Enter de Facebook, Instagram și Youtube pentru mai multă inspirație.

Și totuși dacă nu știi în favoarea cărui produs să faci alegerea, noi îți propunem la dispoziție – certificat cadou în sumă de 500 lei, 1000 lei și 2000 lei. Această opțiune permite destinatarului să aleagă de sinestătător ceea ce-și dorește cu adevărat. O astfel de variantă este una practică și frumoasă.

Indiferent de circumstanțe, ține minte că #acasăebine. Deoarece, anume în sânul familiei noi putem să primim acea compasiune, tandrețe și gingășie de la cei dragi. Vă dorim belșug în noul an, pace pe suflet și o atmosferă plăcută în casă în Noul 2021!

În magazinul de electronice Enter ai parte de cele mai bune oferte la tehnică din toate ramurile, a peste 150 de branduri cunoscute. Avem grijă să ne completăm periodic gama de produse cu modele de ultimă generație, atât din segmentul de buget, cât și din cel premium.

Magazine
Contact Vânzări: 0 68 800 900, 0 22 44 66 99
Suport clienți: 0 68 800 910
Internet magazin
Facebook
Instagram