mamaplus

Enrique Iglesias și-a arătat fiica de numai 2 luni într-un filmuleț adorabil

-
//
06.04.2020

Artistul în vârstă de 44 de ani și-a încântat fanii cu un clip în care apare alături de fiica lui, Mary, în vârstă de numai două luni. Enrique Iglesias a postat acum câteva ore un clip video care a reușit să impresioneze un număr imens de oameni, având deja peste 2.600.000 de vizualizări și zeci de mii de comentarii de la fani. 

Fetița lui Enrique Iglesias, care este alintată Masha, poartă o rochiță adorabilă și șosete în aceleași nuanțe, iar ochii ei albaștri fură absolut toate privirile.

Reamintim că pe 13 februarie, atât Enrique Iglesias, cât și Anna Kournikova au postat pe conturile lor de Instagram primele imagini cu fetița nou-născută. „My Sunshine 01.30.2020”, este textul care acompaniază imaginea postată de Enrique Iglesias, dezvăluind astfel și faptul că fetița a venit pe lume la finalul lunii ianuarie.

mamaplus

La începutul lunii martie, Enrique Iglesias a acordat un interviu publicației People în care a vorbit despre turneul pe care îl va avea alături de Ricky Martin în perioada septembrie – octombrie 2020. Cu această ocazie, el a mai vorbit și despre ceilalți copii ai săi și cum se simt acum că mai au o soră. „De fapt, ei o iubesc. Este o diferență de doi ani între ei, așa că eram puțin speriat la început. Mă gândeam: „cum vor reacționa?” Mai am și doi câini, deci în casa mea este haos. Când am venit prima dată acasă cu Masha, mi-am spus: „Oh, cum vor reacționa ceilalți?”.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru prima dată în decembrie 2017, ei având gemeni, Nicholas Iglesias și Lucy Iglesias. Cei doi s-a cunoscut în 2001 pe platourile de filmare ale clipului „Escape” și de atunci sunt nedespărțiți.