Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți de gemeni

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți de gemeni

-
//
19.12.2017

Fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova şi cântăreţul Enrique Iglesias au devenit la sfârşitul săptămânii trecute părinţi de gemeni, potrivit site-ului specializat în celebrităţi TMZ, citat de Agerpres.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți de gemeni

Naşterea unei fetiţe, Lucy, şi a unui băieţel, Nicholas, a avut loc sâmbătă, 15 decembrie, la Miami (Florida), a precizat citând surse din acest oraş.

După naşterea care a avut loc în urma unei sarcini care a trecut neobservată, fosta tenismenă a postat pe contul său de Instagram o fotografie pe un iaht.

Fosta sportivă şi top-model rusoaică, în vârstă de 36 de ani, şi cântăreţul spaniol, de 42 de ani, au o relaţie din 2001. Cei doi au început să se întâlnească după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare la videoclipul piesei „Escape”.

Anna Kournikova, născută la Moscova, s-a retras în 2003 din lumea tenisului, dar a continuat să joace la turnee demonstrative, iar fanii îi pot urmări activitatea pe Instagram.

Deşi nu a câştigat niciun turneu WTA, Kournikova s-a aflat pentru o vreme în Top 10 mondial, ocupând poziţia a opta, şi a câştigat de două ori Australian Open în proba de dublu, făcând pereche, în 1999 şi în 2002, cu jucătoarea elveţiană Martina Hingis.

Enrique Iglesias are o carieră prolifică de cântăreţ şi a câştigat anul acesta Premiul Artistului Anului la cea de-a III-a ediţie a galei Latin American Music Awards (LAMAs).

Sursa: tv8.md