mamaplus

Emilian Crețu vrea să apeleze la o mamă surogat: ”Pentru Moldova asta o să fie Doamne Fereşte”

0
//
22.10.2020

Actorul și prezentatorul TV Emilian Creţu nu este gata să se însoare, dar tare mult şi-ar dori să fie tată şi să aibă gemeni. Chiar dacă nu are o iubită la momentul actual, Emilian a găsit o soluție care îi pare una foarte reușită. El admite însă că s-ar putea ca societatea noastră să nu îi agreeze deciziile.

„Mă gândeam doi copii gemeni, prietenă nu am, normal că – mamă surogat. Pentru Moldova asta o să fie Doamne Fereşte. De ce nu? Eu cred că e o chestie normală, în cazul în care eu nu vreau acum să mă însor, dar un copil vreau. Să faci cu cineva un copil şi să ţi-l dea e imposibil. Nu ştiu, iarăşi, lucrurile o să se întâmple de la sine. (…) Da, sunt clinici unde se achită, unde este totul legal, transparent, dar despre acest lucru este încă prematur să vorbim. Este ca o idee. Dacă o să se întâmple să mă însor, deşi nu vreau acum, dar copil vreau…”, a povestit Emilian Crețu în interviul Fără Protocol cu Dorin Galben.

Actorul mărturisește că este foarte pregătit pentru acest pas, iar referitor la zvonul că ar fi deja în ”proces” și se lucrează deja la acest capitol, el a făcut unele precizări.

„Deja este o vârstă onorabilă, 33 de ani, bine, pentru un bărbat nu este o problemă să ai un copil şi la 40 de ani. Când am zis că sunt în proces… în sens că în gândul meu deja se aranjează foarte bine, uşor sunt pregătit pentru a deveni tată, chiar dacă nu am o iubită. O voi avea – foarte bine, n-o să am – foarte bine, nu ştiu, lucrurile se întâmplă de la sine. Dar în ultima perioadă mă gândesc tot mai mult că, uşor, uşor, ar fi timpul să am un copil sau doi. Eu îmi doresc foarte mult doi copii, gemeni”, a mai spus Emilian.

Asumându-și rolul de viitor părinte, actorul a vorbit și despre principiile sale de educare a copiilor, menționând că dacă va fi cazul va adopta un copil pentru a-I oferi totul și pentru a-I schimba radical viața.

„Copilul meu trebuie să trăiască într-o societate sănătoasă şi să accepte tot ce se întâmplă. Uman, dacă o să moştenească asta de la mine, eu o să fiu cel mai fericit”, a mai adăugat Emilian Crețu.