mamaplus

Emilian Crețu, despre ziua în care a venit pe lume sora sa: ”Mama numai venise de la prășit și a născut-o pe Nina„

-
//
06.06.2022

Actorul Emilian Crețu a devenit mai sentimental și chiar nostalgic astăzi, de ziua surorii sale. Nina împlinește astăzi 22 de ani și cu această ocazie, a dat petrecere mare într-un club din orașul spaniol Marbella, alături de rude, prieteni și iubitul sărbătoritei, Renato Usatîi. Mama lor a rămas însă în Moldova și petrece această zi în mod tradițional, cu sapa în mână. Mai în glumă mai în serios, Emilian mărturisește că exact asta făcea ea și acum 22 de ani, în ziua în care a venit pe lume Nina.

”Exact 22 de ani în urmă, la ora 5 dimineața ne-am dus la prășit toată familia, pentru că era cald. La ora 10.00 ne-am întors de la prășit și mămica, hop, a născut. Au trecut 22 de ani de când am devenit practic moașă pentru prima dată. Era ora 10 dimineața, obosiți după 5 ore de prășit la sotc, prințesa Nina Crețu a decis să o mai obosească pe mama un pic. Chiuitul mamei, să nu zic urletele ei mă stresau și nu înțelegeam, ce se întâmplă după ușă, am auzit tot… După mama și-a luat odrasla și a plecat la maternitate, eu am rămas acasă și am spălat “padivanu“ cearșafurile care erau martore la marele eveniment… P.S. Culmea, mama azi tot a fost de dimineața la prășit, of mamele astea..”, povestește Emilian Crețu pe rețelele sociale.

La cei 58 de ani ai săi, Anastasia Crețu, este o adevărată eroină pentru copiii săi și chiar dacă nu se află alături de ei în acest momente, tradiția este mai presus de orice.

mamaplus
mamaplus
mamaplus