mamaplus

Elevele unei școli de dans, abuzate sexual și fizic de profesorul lor: ”Te bătea până te omora”

-
//
14.11.2019

La cea mai cunoscută şcoală de dans din Constanţa, România, s-au petrecut timp de mai mulţi ani lucruri groaznice - fondatorul, profesorul și coregraful școlii viola elevele, le bătea crunt, le abuza fizic şi psihic.

Povestea cutremurătoare, a ieşit la iveală după ce jurnalistul Matei Bărbulescu din România a efectuat o anchetă care a durat un an de zile.

Fondatorul, profesorul și coregraful Gigi Marian Osoloș s-a folosit de poziţia de putere avută în cadrul trupei de dans „Total Dance Center” din Constanța, România, pentru a abuza fizic şi psihic elevele doritoare să înveţe dansul.

Printre eleve se aflau şi multe minore, iar unele dintre acestea au rămas cu puternice traume psihice. Monstrul le manipula pentru a le căpăta încrederea şi admiraţia, le îndepărta de familie şi prieteni, apoi le supunea la abuzuri sexuale, le bătea şi chiar le tortura.

„Te bătea până te omora, dar după aceea se calma, te lua la o discuție în care îți explica că tu ești de vină, că «dacă nu mă aduceai în starea asta, eu nu eram obligat să fac asta»”, povesteşte o fată.

Unii părinţi şi-au dat seama că este ceva în neregulă la sala de dans şi au încercat să îi avertizeze pe alţi părinţi, dar nu au fost crezuţi. Copiilor le era frică să povestească acasă despre ceea ce li se întâmpla.

Ceea ce este mai grav, deşi DIICOT a deschis în 2017 un dosar, care a ajuns în Instanță abia acum două luni, profesorul își continuă activitatea.

„El era foarte nervos pentru că nu reușeam să mă relaxez, îmi spunea să nu mai fiu crispată. Se enerva, nu-mi spunea pe un ton drăguț. M-a lovit în abdomen cu palma destul de tare. M-a usturat și am rămas înghețată, nu mai puteam să mă uit la el. Mi-a spus că alte fete și-au luat bătaie ca să învețe să stea în poziția capră”, povesteşte o altă fată care a fost victimă.