Elena Udrea a confirmat că așteaptă gemeni

Elena Udrea a confirmat că așteaptă gemeni

-
//
20.02.2018

Zvonurile că Elena Udrea este însărcinată s-au adeverit. Vedeta a recunoscut azi, în premieră, că va deveni mamă, după ce, în urmă cu o lună, a negat informația cu vehemență.

Elena Udrea a confirmat că așteaptă gemeni

A stat retrasă, în ultimele luni, dar iată că astăzi revine în atenția publicului cu o informație de ultimă oră. Elena Udrea este însărcinată, urmând să devină mamă, pentru prima oară, peste doar câteva luni: ”Sarcina evoluează bine, este gemelară, deci sunt doi băieți”, a spus Elena Udrea, aflată în Costa Rica, într-un interviu acordat la Antena 3.

În mod indirect, fostul politician a confirmat zvonurile apărute chiar de la sfârșitul lunii ianuarie, respectiv că ar fi rămas însărcinată în urma unor tratamente complexe: ”Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare este ceea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă”, a mai declarat Udrea, care se află în vacanță în Costa Rica, momentan.

Elena Udrea a confirmat că așteaptă gemeni

Elena Udrea și iubitul ei, Adrian Alexandrov, formează un cuplu de mai bine de un an și jumătate, relația preconizându-se a fi una serioasă, încă de la început. Deși discreți, cei doi nu s-au sfiit să se afișeze împreună la toate evenimetele importante și să arate lumii întregi, prin fotografiile postate pe rețelele de socializare, cât sunt de fericiți.

Zvonurile că vedeta ar fi însărcinată au apărut încă de la sfârșitul lunii ianuarie, după ce a fost văzută ieșind dintr-o clinică medicală, specializată în probleme ginecologice, însă Udrea a negat cu vehemență. Este un fake news – a declarat ea, la vremea respectivă. Așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor de fertilizare in vitro, cel mai probabil că a vrut să se asigure că va trece cu bine de primul trimestru de sarcină, riscurile fiind unele extrem de ridicate. Momentul adevărului a venit azi, când Elena Udrea a recuoscut totul și, mai mult, a făcut public și sexul celor doi bebeluși.

Sursa: viva.ro