mamaplus

Edukid oferă reduceri de 20% la toată gama de jucării Hape până la sfârșitul verii

-
//
16.07.2019

Edukid - educație prin distracție și cunoscutul brand Hape și-au propus să crească o generație sănătoasă, echilibrată și deșteaptă. Doar oferindu-le jucării ecologice și sigure din toate punctele de vedere, copiii pot avea un viitor! Deoarece ei îl pot schimba, trebuie să se investească inteligent și corect în dezvoltarea lor.

mamaplus

În epoca gadgeturilor în care trăim, marile companii se orientează să creeze o multitudine de jocuri, majoritatea cu multe funcții, sunete și lumini. Dar sunt ele benefice pentru copiii noștri? Cât de mult îi încurajează aceste jocuri electronice să își folosească imaginația, creativitatea și să le ofere siguranță în același timp?

Jucăriile din lemn au, pe de altă parte, mult mai multe de oferit decât majoritatea jucăriilor trendy de pe piață și aduc multiple avantaje copiilor și părinților:

mamaplus

1. Jucăriile din lemn sunt sigure;

2. Jucăriile din lemn sunt educative;

3. Jucăriile din lemn nu se demodează niciodată;

4. Jucăriile din lemn sunt rezistente în timp;

5. Jucăriile de lemn sunt folosite o perioadă mai îndelungată de copilul tău;

6. Jucăriile din lemn ajută la dezvoltarea abilităților copilului;

7. Jucăriile din lemn au un beneficiu important și pentru părinți!

mamaplus

Pe lângă faptul că jucăriile din lemn nu poluează casa cu chimicale și alte substanțe dăunătoare, acestea asigură și liniștea în căminul vostru. 

Cu toții cunoaștem cât de obositoare pot fi melodiile sau alarmele repetate la nesfârșit, pe o tonalitate înaltă și cu sunet maxim și cum acestea ne împiedică să ne concentrăm sau să fim atenți la cele din jurul nostru. Jucăriile din lemn nu au asemenea sunete și ne ajută să fim mai odihniți și mai concentrați la vocea copiilor și la râsetele lor în timp ce aceștia interacționează cu ele. 

Edukid și brandul Hape doresc să crească o generație sănătoasă și deșteaptă, iar părinților să le ofere o reducere de 20% la toată gama de produse Hape până la sfârșitul verii.

Pentru a beneficia de reduceri, utilizați codul promoțional HapeEdukid 2019 în magazinul de jucării Hape.

Adresa: or. Chișinău, str. Alecu Russo, 1, Centrul Comercial „Soiuz”, et. 3.

Program de lucru: 09:30 - 20:30.

Facebook

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus