Ediția din anul acesta a Festivalului „Gustar” se amînă

Ediția din anul acesta a Festivalului „Gustar” se amînă

-
//
31.07.2015

Ediția a Vi-a a festivalului internațional „Gustar”, programată pentru vara acestui an, se amînă, informează Noi.md.

Ediția din anul acesta a Festivalului „Gustar” se amînă

Organizatorii au postat pe pagina festivalului de Facebook, un anunț prin care informează despre amînarea ediției ce urma să aibă loc pe data de 22-23 august curent.

„Motivul care ne-a determinat să luăm această decizie este condiționată de schimbarea locației festivalului. Prin urmare, organizarea spațiului nou care va găzdui evenimentul, necesită o perioadă de timp” scriu organizatorii.

Gustar Music Festival s-a născut în anul 2010 și a reușit în cei cinci ani de existență să devină cel mai mare festival din Republica Moldova, fiind recunoscut și recomandat la nivel internațional. Considerat un adevărat obiectiv turistic estival „Gustar” a adus în țară turiști din toate colțurile lumii, devenind una dintre destinațiile preferate grație diversității culturale promovate.

„Pentru anul viitor ne dorim un concept nou de desfășurare a festivalului care să reconfirme adevărata valoare. Ne bucurăm că sunteți alături de noi. Vă mulțumim! Ne revedem în 2016” au concis cei de la Gustar Music Festival.

Sursa: NOI.md