Eclipsa totală de Lună din 31 ianuarie. Ce schimbări ne aduce

Eclipsa totală de Lună din 31 ianuarie. Ce schimbări ne aduce

-
//
30.01.2018

Prima eclipsă din acest an, din cele 5 care vor fi în total, are loc odată cu Luna plină pe 31 ianuarie și va fi o Eclipsă totala de Lună în zodia Leu. O eclipsă specială, un fenomen rar care a avut loc acum 150 de ani.

Eclipsa totală de Lună din 31 ianuarie. Ce schimbări ne aduce

În contextul unei perioade și așa extrem de dinamice și cu multe elemente noi, eclipsa de Luna în Leu vine cu sentimentul unei schimbări iminente, rapide și neașteptate.

Eclipsele aduc schimbări majore pe care nu le putem controla. Sunt schimbări de destin. Sunt ajustări pe care le facem fără preaviz. Vestea bună este că această eclipsă face parte dintr-o serie de eclipse care aduc schimbări favorabile, potrivit astrocafe.ro.

Iată câteva caracteristici:

  • Sentimentul unei schimbări rapide, nevoia imperioasă de a lăsa ceva în urmă și de a crea ceva nou, cu toata inima.
  • Aceasta Eclipsă ne invită să manifestăm darul care suntem în lume, dar mai asumat, functional și conștient. Fără ego, înfătuare și dramatism exagerat.
  • Mesajul acestei eclipse: putem înainta, progresa, evolua, dacă lăsăm în urmă fantasmele, aspiratiile inadecvate, imaginile distorsionate despre noi.
  • Conștientizări dureroase dar foarte utile, legat de relațiile noastre, de relația noastră cu tot ce iubim și prețuim.
  • Universul transmite un semnal sonor al necesității unor reglaje în structurile de putere, în raporturile de forță dintre oameni.
  • Segmentul relațiilor este supus transformării, purificării, trierii radicale.
  • O șansă extraordinară de a primi o nouă viziune, un nou start, o cale nouă, calea inimii și a autenticității.

Sursa: stirilocale.md