E oficial! Un tânăr om de afaceri i-a cucerit inima Diannei Rotaru

E oficial! Un tânăr om de afaceri i-a cucerit inima Diannei Rotaru

-
//
16.11.2015

Ar fi imposibil ca o femeie ca Dianna Rotaru să nu fie vânată de inima vreunui Făt-Frumos. De ceva timp, cântăreața apare, în fotografii, alături de un tânăr înalt, care pare să o fi atras pe Dianna ca un magnet. Cântăreața a dezvăluit, reporterilor de la Paparazzi, cine este misteriosul tânăr.

E oficial! Un tânăr om de afaceri i-a cucerit inima Diannei Rotaru

Bărbatul alături de care este surprinsă Dianna, în ultima vreme, nu mai este ascuns de ochii lumii.

„Întotdeauna o femeie a fost curtată. Eu nu am dus lipsă de acest lucru niciodată, recunosc, iar faptul că un tânăr bărbat, interesant și drăguț, are intențiile sale, eu sunt deschisă pentru comunicare.

Este un tânăr businessman, cu un viitor promițător, simt eu acest lucru. Și pentru că e foarte înalt și e foarte elegant și inteligent, este alături de mine.

Nimeni nu ascunde nimic, pentru că relația noastră a fost într-adevăr vizibilă. Ne potrivim foarte bine. Comunicăm în fiecare zi, este o comunicare lejeră, foarte sinceră, iar pentru mine, cel mai importane este ca eu cu iubitul meu să prietenesc”, a mărturisit vedeta.

Potrivit reporterilor „Paparazzi”, tânărul businessman care apare în compania Dianei este nimeni altul decât Ilie Tătaru și a fost văzut alături de Dianna la mai multe evenimente, gesturile lor trădând nu doar o simplă relație de prietenie.

Sursa: EA.md