E impresionant ce a făcut o femeie înainte de a-și da bebelușul spre adopție

E impresionant ce a făcut o femeie înainte de a-și da bebelușul spre adopție

-
//
17.01.2018

A da un copil spre adopție nu e niciodată ușor. Doar cineva care a făcut așa ceva doar din iubire pentru cel mic știe ce luptă interioară se dă, știe cum inima se împarte în două și niciodată nu va mai fi întreagă.

E impresionant ce a făcut o femeie înainte de a-și da bebelușul spre adopție

Dacă majoritatea femeilor care procedează astfel aleg să nu știe ce se va întâmpla cu bebelușul lor, să nu știe la cine ajunge acesta, sperând însă că îi va fi bine, există cel puțin una care a făcut un gest special, menit să răspundă întrebărilor fiului ei, peste ani.

Hannah Mongie avea doar 18 ani când a aflat că e gravidă. Chiar și așa, ea și iubitul ei, Kaden, au fost copleșiți de fericire. Destinul a vrut însă ca Hannah să rămână singură, prietenul ei murind chiar în timp ce ea era însărcinată.

Ce tumult a fost în sufletul tinerei doar ea știe. Dându-și seama că nu avea cum să-i ofere o viață așa cum merita, Hannah a decis, în cele din urmă, să renunțe la băiatul ei, singurul în care sângele iubitului ei mai curgea, și să-l dea spre adopție. Vroia pentru el să crească într-o familie completă, în care să nu-i lipsească nimic.

În cele două zile pe care Hannah le-a petrecut cu fiul ei, Taggart, înainte ca acesta să ajungă în noua familie, a filmat mai multe momente, în care îi explică decizia luată fiului său. Taggart e și acum prea mic pentru a înțelege ceva, dar peste ani înregistrarea îi va răspunde, probabil, la multe întrebări.

”Am luat această decizie din dragoste pentru tine”

În timp ce îl mângâie pe burtică, Hannah îi povestește bebelușului cum s-a cunoscut cu tatăl lui și cum a rămas singură. ”Când ți-a auzit pentru prima oară inima, inima lui s-a oprit”, e auzită Hannah spunându-i nou-născutului care scâncește.

”Erai ultima mea bucata din Kaden”, îi mai spune tânăra, arătând astfel cât de greu a luat decizia de a renunța la el. ”Aș vrea să știi că te iubesc așa cum nu am iubit niciodată pe nimeni. Am luat această decizie din dragoste pentru tine, pentru că știu că nu-ți pot oferi ceea ce știu că ai nevoie, adică o mamă și un tată. Sper că tatăl tău ne veghează acum”, îi mai spune Hannah extrem de emoționată, printre lacrimi.

”Întreaga sarcină nu am făcut decât să aștept aceste două zile pe care să le petrec cu tine”, mai spune Hannah, cea care în câteva ore avea să-și dea bebelușul noii familii.

”O să te acopăr cu săruturi înainte de a te da noii familii”, mai spune femeia.

Îi povestește apoi micuțului despre noua sa familie, afirmând că sunt niște oameni minunați, care îl vor iubi din prima clipă.

Din fericire, chiar așa au stat lucrurile. S-a optat pentru adopția deschisă, în care mama biologică își poate vedea băiatul în poze, dar și față în față, dacă își dorește acest lucru. Iar Hannah e în continuare în viața băiatului său, chiar dacă altcineva l-a văzut făcând primii pași sau spunând primele vorbe.

Sursa: libertateapentrufemei.ro