mamaplus

După un divorț scandalos, Megan Fox va îmbrăca din nou rochia de mireasă

-
//
13.01.2022

La sfârșitul anului 2020, actrița Megan Fox și fostul ei soț Brian Austin Green au divorțat după 16 ani de relație, iar cei trei băieți ai cuplului au rămas în grija lui Brian. Între timp, Megan îl prezenta pe noul ei iubit, rapperul Machine Gun Kelly. Relația lor pare a fi una strânsă, întrucât actrița a publicat zilele trecute un filmuleț în care rapperul o cere în căsătorie într-un cadru foarte romantic.

„În iulie 2020, ne-am așezat sub acest copac banian. Am cerut magie. Nu eram conștienți de durerea cu care ne vom confrunta împreună într-o perioadă atât de scurtă și frenetică de timp. Neștiind despre munca și sacrificiile pe care relația le-ar cere de la noi, dar în stare de ebrietate din cauza iubirii. Și karma”, se arată în mesajul lui Megan Fox.

mamaplus

Cu toate că viața ei personală capătă acum alte nuanțe, actrița în vârstă de 35 de ani a fost acuzată de nenumărate ori că ar fi o mamă iresponsabilă.

„Îl întrebați la fel și pe tatăl lor când el iese în oraș? Nu, fiindcă nu te aștepți că un tată să stea tot timpul cu copiii, dar se presupune că dacă eu nu apar, sunt cu copiii. Ei au încă un părinte. Uneori trebuie să plec și câteodată nu vreau să fiu fotografiată, iar ei nu vin cu mine. Tot anul am fost surprinsă de cât de înapoiate pot fi mințile unor oameni”, a explicat actrița.

Menționăm că Megan Fox are trei copii din mariajul anterior: Noah (9 ani), Bodhi (7 ani) și Journey (5 ani).

mamaplus