mamaplus

După un divorț dureros, Gabi Marcu și-a cerut actuala iubită de soție

-
//
07.05.2021

La doi ani de la divorțul dureros de fosta sa soție, Gabi Marcu și-a regăsit fericirea în brațele Marianei Josan. Într-un interviu recent Gabi a mărturisit că Mariana i-a fost alături într-o perioadă grea din viața personală, a știut să-l asculte și să-i fie o prietenă de încredere. Astăzi, cei doi au decis să-și lege destinele pentru totdeauna. Prezentatorul Gabi Marcu a făcut cererea în căsătorie la înălțime, cei doi aflându-se într-o vacanță în România, la Brașov.

De acum încolo, Gabi va avea două roluri importante – cel de soț iubitor și de tătic pentru fiica Marianei, Miroslava. Despre relația cu cele două femei importante din viața lui, Gabi a făcut câteva dezvăluiri într-un interviu recent.

”Acesta a fost acel colac de salvare atât pentru ea – pentru că era singură, cât și pentru mine – pentru că eram rănit și afectat și nu știam cine sunt și în general ce vreau de la viața asta. Mira este cel mai sincer om din lume. Cel mai exploziv și emoționant moment a fost atunci când m-a întrebat dacă poate să îmi spună ”tati”. M-am blocat și nu știam ce să-i răspund și atunci m-am întrebat dacă eu sunt gata pentru asta...”, a povestit Gabi într-un interviu recent cu Dorin Galben.

mamaplus
mamaplus

Menționăm că prezentatorul Gabi Marcu a fost căsătorit anterior cu Cristina Evtodii. Mariajul lor a durat aproximativ 3 ani.