mamaplus

După o pierdere dureroasă de sarcină, o artistă din România este din nou însărcinată

-
//
15.10.2021

Cântăreața din România Celia va deveni mămică pentru a doua oară! Artista se apropie deja de luna a cincea de sarcină și abia așteaptă să-și țină la piept bebelușul. Artista în vârstă de 37 de ani și-a dorit mult să rămână din nou însărcinată și iată că visul ei s-a îndeplinit, urmând ca la începutul anului viitor să devină mamă pentru a doua oară.

Atât ea, cât și soțul ei așteaptă cu nerăbdare să-l cunoască pe noul membru al familiei. Momentan, Celia nu a vrut să ofere prea multe detalii despre sarcină. Cel mai probabil, artista vrea să se asigure că totul este în regulă. ”Nu pot să vorbesc, acum, dar mulțumesc pentru felicitări”, a declarat Celia pentru Fanatik.

mamaplus

Celia a pierdut o sarcină

În urmă cu câțiva ani, Celia afla că este însărcinată pentru a doua oară. Pentru că voia să treacă cu bine de primul trimestru, artista nu a dezvăluit nimic despre minunea pe care o trăia. Din nefericire, soarta a avut alte planuri pentru vedetă. Astfel, când a mers la examenul morfologic, a aflat că a pierdut sarcina.

Experiența traumatizantă a adus-o în pragul depresiei deoarece atât ea, cât și soțul ei își doreau să devină din nou părinți.

”Vreau să vorbesc despre o anumită greutate prin care am trecut acum, de curând. Singurul motiv pentru care îmi doresc să vorbesc este că cel mai bun medicament este reprezentat de rugăciune și natură. Am fost acum două luni de zile la pământ, cred că nici familia mea nu știe exact. Am pierdut o sarcină. A fost un șoc puternic, pentru că mă dusesem la examenul morfologic şi acolo am aflat că am pierdut sarcina – apucasem să mă atașez de suflețelul din burtică. (…). Nicio secundă nu m-am gândit la acest aspect, nu m-am gândit la asta. (…). A fost un avort reținut de două săptămâni şi ceva în burtica mea – așa se numește. Putea să fie hemoragie, infecție, Dumnezeu m-a păzit”, a povestit Celia

mamaplus