mamaplus

După lumânările cu aroma vaginului ei, actrița Gwyneth Paltrow a lansat un vibrator

-
//
16.02.2021

Ce mai putea lansa celebra actriță americană Gwyneth Paltrow, după ce a şocat întreaga lume cu lumânările cu aroma vaginului ei comercializate prin Goop? Ei bine, a lansat un vibrator, chiar de Ziua Îndrăgostiților! Acesta costă aproximativ 95 de dolari.

De altfel, prețul nu ar trebui să șocheze pentru că actrița a avut o colecție valoroasă de dildo-uri. Şi când spunem valoroase - asta înseamnă la propriu, din aur. Acum cinci ani, Gwyneth făcea reclamă unui dildo din aur de 24 k, în valoare de 15.000 de dolari. Asta până când s-a decis să nu mai facă reclamă altor producători de jucării sexuale şi să lanseze chiar ea una.

"Astfel, firma Goop a testat de-a lungul anilor mai multe vibratoare, realizând că nu există unul perfect - până acum!"

Cam aşa sună comunicatul de presă al brandului lui Gwyneth - care nu detaliază, însă, ce înseamnă acea testare a vibratoarelor despre care ei spun că au luat-o foarte în serios.

"Vibratoarele senzaționale duc la orgasme senzaționale. Suntem încântați să vă prezentăm noul nostru vibrator cu două capete: unul este mingea-minune pentru masaj clitoridian, celălalt pentru stimulare precisă, bine țintită. Fiecare are opt trepte de intensitate. Şi da, ne-am dorit ca vibratorul nostru să arate şi ca un obiect de artă pe care să-l poți uita fără jenă pe noptiera ta...", mai spune comunicatul Goop.

Iar spre amuzamentul tuturor, Gwyneth a luat-o înaintea tuturor şi şi-a creat propriul meme cu vibratorul în mână - obiectul înlocuind tocmai Oscarul pe care l-a câştigat în 1999 pentru rolul din "Shakespeare in Love". 

mamaplus
mamaplus