mamaplus

După incendiul de la biserica din Dumbrava, Mitropolitul Moldovei cere ajutorul oamenilor

-
//
12.06.2020

Mitropolitul Moldovei vine cu un mesaj către oameni, îndemnându-i să contribuie la refacerea Centrului Social pentru copii, adolescenți și adulți „Față către față”, care a ars aseară în proporții de 50% în incendiul izbucnit pe teritoriul Bisericii de la Dumbrava.

„Ne adresăm oamenilor de bună credință, pentru ca, unindu-ne forțele, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, să contribuim la refacerea acestui Centru Social și de Caritate. Situația în care se află Parohia Dumbrava este cu atât mai grea, cu cât incendiul a avut loc după efectuarea unor ample lucrări de finisare, care au implicat forțe, precum şi contribuții materiale şi financiare mari.

Vă îndemnăm să punem cu toții umărul, fiecare după puterile sale, pentru ca această instituție bisericească de menire socială să-și înceapă cât mai curând activitatea”, se arată în comunicatul emis de Mitropolia Moldovei.

mamaplus

Contul Bancar pentru ajutor Financiar:

Beneficiar:Biserica „Sfântul Petru Movilă” s. Dumbrava
Cod fiscal: 38584014
BC VICTORIABANK SA,
Filiala 17 Chişinău VICBMD2X457
MD91VI022241700000167MDL

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, focul a cuprins mansarda Centrului Social pentru copii, adolescenți și adulți „Față în Față”cu suprafața de aproximativ 80 m2.

mamaplus

Ieri, 11 iunie, au intervenit șapte autospeciale de pompieri pentru a lichida incendiul produs într-o casă de locuit din ograda bisercii de la Dumbrava.