mamaplus

După divorțul zgomotos de Johnny Depp, actrița Amber Heard a devenit mamă pentru prima oară

-
//
05.07.2021

Actrița Amber Heard, în vârstă de 35 de ani, care a rupt tăcerea privind abuzurile domestice ale lui Johnny Depp a sărbătorit în taină nașterea primului său copil, o fetiță. Despre nou-născută s-a aflat abia săptămâna asta. Micuța Oonagh Paige s-a născut pe 8 aprilie cu ajutorul unei mame surogat, după ce lui Heard i s-a spus, aparent, că nu va putea să ducă o sarcină la capăt.

Anunțul că Amber Heard a devenit mamă a fost confirmat și de către actriță care a postat pe Instagram o fotografie cu bebelușa. Amber Heard este în prezent într-o relație cu operatoarea Bianca Butti.

„Sunt atât de încântată să vă împărtășesc această veste. Acum patru ani, am decis că vreau să am un copil. Am vrut să o am în termenii mei. Acum apreciez cât de radical este pentru noi, ca femei, să ne gândim la una dintre cele mai fundamentale părți ale destinelor noastre în acest fel. Sper să ajungem să apucăm vremurile în care va fi normal să nu ne dorim un inel pentru a avea și un pătuț.”, susține actrița.

mamaplus

Ea a adăugat: „O parte din mine vrea să susțină că viața mea privată nu este treaba nimănui. De asemenea, accept că natura meseriei mele mă obligă să îmi asum acest lucru. Fiica mea s-a născut pe 8 aprilie 2021. Numele ei este Oonagh Paige Heard. Ea este începutul restului vieții mele.”