mamaplus

După divorț, micuțul Archie va rămâne cu Prințul Harry

-
//
19.01.2020

Vremuri tulburi în Casa Regală a Marii Britanii, iar totul a început de la ”nonconformismul” de care a dat dovadă Meghan Markle. Conservatorii au taxat-o imediat, de-a lungul timpului, acuzând-o nu numai că nu se adaptează regulilor împământenite, dar și că nici măcar nu încearcă să facă asta.

”Lovită” din toate direcțiile, Meghan Markle nu a făcut, totuși, niciun pas înapoi, iar de mai mult timp se discută despre o ”ruptură totală” în Casa Regală. Meghan și Prințul Harry ar dori să nu mai fi ținuți sub lupă, în fiecare zi, ceea ce – ținând cont de întreg contextul – este imposibil, iar mulți dintre analiștii care studiază tot ceea ce se întâmplă la nivel regal au adus în discuție și un eventual divorț.

Însă o despărțire a celor doi ridică și alte probleme, fiind vorba despre micuțul Archie. Și unde va rămâne acesta, cu atât mai mult cu cât, conform regulilor stabilite cu mult timp în urmă, Meghan și Harry nu dețin custodia propriului copil. Pare paradoxal, dar acesta este adevărul. Presupunând că Meghan și Prinșul Harry vor ajunge, totuși, la divorț, micuțul Archie ar trebui să stea în Marea Britanie, alături de Familia Regală a Marii Britanii. Iar custodia, ținând cont de o regulă din 1717, ar urma să aparțină… Prințului Charles. Bineînțeles, dacă se va materializa acest eventual divorț care ține capul de afiș, Prințul Harry va reveni, la rândul său, în Marea Britanie, pentru a fi alături de Familia Regală și, evident, de Archie.