mamaplus.md

După despărțirea de Angelina Jolie, Brad Pitt are acum o nouă iubită

0
//
22.01.2019

După mai bine de șase ani de la despărțirea de Angelina Jolie, alături de care are șase copii, Brad Pitt are acum o nouă iubită. Și cum altfel ar fi putut fi dacă nu la fel de celebră ca el.

mamaplus.md

Chiar dacă nimeni nu ar mai fi crezut că a trecut peste iubirea față de Angelina Jolie, Brad Pitt se pare că are o relație sentimentală cu Charlize Theron.

Conform Daily Mail, Brad Pitt (55 de ani) și Charlize Theron (43 de ani) „sunt iubiți, iar săptămâna trecută au fost surprinși în ipostaze romantice”.

Brad Pitt și Charlize Theron au făcut cunoștință chiar prin fostul logodnic al lui Charlize, Sean Penn, conform publicației The Sun.

Cei doi au fost văzuți împreună la o petrecere de la Chateau Marmont, din West Hollywood.

„Brad a venit mai târziu, și-a schimbat ținuta și a stat alături de Charlize într-un colț al baruluiEa a băut un cocktail cu vodcă în timp ce el s-a mulțumit cu apă minerală. Era ridicol cum se atingeau tot timpul, iar mâna lui era pe spatele ei. Brad părea să se simtă bine – amândoi păreau fericiți”, a spus o sursă pentru publicația sus-menționată.

Cele două vedete ar fi început relația de Crăciun, însă reprezentanții lor au refuzat să confirme oficial. Brad Pitt și Charlize Theron nu au jucat niciodată împreună.

Sursa: verdict.ro