mamaplus

După ce a născut al doilea copil, Kim Kardashian a suferit complicații grave

0
//
16.12.2019

Starul de 39 de ani suferă de o boală numită toxemie, iar după ce a născut primul copil, placenta a rămas în ea. Kim a fost nevoită să treacă prin cinci operaţii după ce a adus pe lume al doilea copil. Este mamă a patru copii, doi aduşi pe cale naturală, iar doi prin mamă surogat, însă cele două sarcini nu au fost deloc uşoare.

Soţia lui Kanye West a suferit numeroase complicaţii după ce a născut primii ei copii, North, de şase ani, şi Saint, de patru. Vedeta a povestit că durerile provocate de cele două naşteri au fost groaznice şi a avut nevoie de mame-surogat pentru fiica Chicago şi fiul Psalm.

„Când eram gravidă cu North, am aflat că am o boală numită toxemie. Practic, organele mamei încetează a mai funcţiona. Poţi scăpa doar dacă naşti. La 34 de săptămâni şi jumătate, am intrat în travaliu forţat. North s-a născut prematur, cu şase săptămâni”, a povestit Kim.

Kim Kardashian la un pas de moarte

Placenta, care ar fi trebuit să iasă cu bebeluşul, a rămas în uter şi a continuat să crească. Asta duce, în general, la moartea mamei. A insistat să mai rămână din nou gravidă, cu un embrion îngheţat, iar Saint a venit pe lume. Însă a trecut prin aceeaşi sarcină toxică, iar după a fost operată de cinci ori, într-un an şi jumătate.

Cu toate că a fost la un pas de moarte, Kim a declarat că nu regretă: „A meritat. Sunt aşa fericită că am copii, le mulţumesc mamelor surogat, mulţumesc familiei”.