mamaplus

După ce mai mulți elevi s-au infectat cu COVID-19, un liceu din sudul țării trece la învățământul online

-
//
13.09.2020

Mai mulți elevi, dar și angajați ai Liceului Teoretic „Constantin Stere” din satul Abaclia, raionul Basarabeasca au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Prin decizia Comisiei raionale pentru situații de urgență în domeniul sănătății publice, liceul „Constantin Stere” din satul Abaclia trece complet la învățământul la distanță din 14 septembrie.

Clasa a XII-a a liceului din satul Abaclia studiază online începând cu 7 septembrie. De asemenea, clasa a VII-a a liceului „N. Gogol” din Basarabeasca a fost transferată la învățământ la distanță, după ce un elev a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Din 2 septembrie și liceul „A. Pușkin” din Basarabeasca a fost transferat la educația online timp de 14 zile, după ce mai mulți profesori și membri ai personalului au fost confirmați pozitiv.

La începutul acestei săptămâni, toți elevii și profesoara clasei a II-a din cadrul Gimnaziului nr. 14 din Bălți au fost plasați în carantină după ce unul dintre elevi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Despre aceasta a anunțat viceprimarul orașului Bălți, Nicolai Grigorișin, în cadrul unei ședințe.