mamaplus

După Brooklyn, și Romeo Beckham se pregătește să se însoare. Cine este iubita lui

-
//
26.04.2022

Brooklyn Beckham (23 de ani), fiul cel mare al fostului internaţional englez David Beckham şi Victoriei Beckham, s-a căsătorit cu actriţa Nicola Peltz la începutul lunii aprilie, iar fratele său Romeo (19 ani) vrea să-i calce pe urme în curând.

Singurul dintre fii lui David Beckham care a ales o carieră în fotbal, Romeo, atacant la Fort Lauderdale CF, are o relație cu modelul Mia Regan de aproximativ trei ani și, potrivit unui apropiat al jucătorului, este pregătit să o ceară în căsătorie.

”Romeo și-a dorit întotdeauna să aștepte ca Brooklyn să se căsătorească și a evitat să facă orice ar putea lua lumina reflectoarelor de pe fratele său”, a declarat o sursă din anturajul lui Romeo Beckham, conform Mundo Deportivo.

Dacă Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au avut o nuntă fastuoasă, care a costat aproximativ trei milioane de dolari, Romeo și Mia visează la o ceremonie discretă și mulți copii.

mamaplus

”Mia este o femeie foarte diferită de Nicola Peltz și a spus întotdeauna că și-ar dori să se căsătorească în Marea Britanie, ceea ce ar însemna că nunta va fi mai discretă decât cea pe care Nicola și Brooklyn au avut-o. A te căsători de tânăr pare să fie o tradiție a familiei Beckham. Sunt îndrăgostiți unul de celălalt și cu siguranță o vor face pe viață. Ei au vorbit și despre cât de mult își doresc o familie mare și abia așteaptă să înceapă”, a mai apropiatul lui Romeo.

mamaplus