mamaplus

După 3 ani de relaţie, Smiley şi Gina Pistol au publicat în sfârşit prima imagine împreună

-
//
21.04.2020

Ani la rând am aşteptat să confirme relaţia, să îi vedem împreună! Iată că acum, Smiley şi Gina Pistol au publicat prima imagine în calitate de cuplu! Le-a luat aproximativ trei ani...

În urmă cu ani de zile, Smiley şi Gina Pistol au fost surprinşi împreună pe aeroport, erau pregătiţi de o vacanţă. Paparazzi i-au văzut împreună şi i-au pozat. Imaginile au devenit publice, dar ei nu făceau nicio declaraţie despre relaţia lor, despre vacanţă. După aproximativ trei ani, în 2019, Smiley şi Gina Pistol au apărut la evenimente, la petreceri împreună. 

Iată că acum, de Paşte, Smiley a postat o fotografie alături de Gina Pistol. Este prima imagine oficială în calitate de cuplu! Fanii lor au aşteptat ani la rând să îi vadă aşa! Cântăreţul a transmis şi un mesaj urmăritorilor, le-a făcut o urare şi speră să îi vadă sănătoşi, să depăşim cu toţii această perioadă grea. 

mamaplus

"Paște fericit! Pace și liniște! Să ne vedem cu bine, curând, sănătoși si plini de viață! Reînviere!". În fotografie se poate vedea ce apropiaţi sunt cei doi, ce bine se înţeleg. 

De când s-a întors din America, Smiley a intrat în izolare. Nu este singur, ci alături de Gina Pistol, iubita sa. Toate concertele pe care le avea au fost fie anulate, fie suspendate, la fel şi proiectele şi emisiunile de televiziune, aşa că are suficient timp pentru a dezvolta ceva nou. Cântăreţul a decis să intre live pe Youtube, să vorbească cu diferiţi artişti, cu diferiţi prieteni, dar şi să îi încânte pe fani cu muzică de bună calitate.