După 17 ani de așteptare a născut cvadrupleți

După 17 ani de așteptare a născut cvadrupleți

-
//
18.12.2017

O femeie a adus pe lume cvadrupleți, într-o maternitate din Chișinău. Picii s-au născut prin cezariană. Medicii, care au asistat la naștere, spun că cei 3 băieți și o fetiță sunt perfect sănătoși, iar mămica se simte bine.

După 17 ani de așteptare a născut cvadrupleți

Minunea s-a produs după 17 ani de așteptare.

„Nu aveam răbdare să ies din reanimare ca să îi văd. Când s-au născut Elisei, Andrei și Ecaterina seamănă cu ei, cu tăticul, dar primul Arsenie este băiatul mamei”, spune Natalia Ursu, mamă.

Tăticul a spus că așteptarea a meritat, iar acum își dorește ca toți să fie sănătoși.

„Am început a plânge. Păi cum să nu fiu fericit. În sfârșit, am devenit tată și mulțumesc domnului că mi-a dat așa bucurie”, spune Ion Ursu, tată.

Bunica este nerăbdătoare. Vrea ca micuții să fie aduși acasă, pentru a face cunoștință cu verișorii lor.

„Până i-am cunoscut, i-am mai încâlcit noi. Care e prințesa Ecaterina, care sunt băiețeii. I-am cam greșit, până am dat de capăt s-a făcut ziua afară”, susține Valentina, bunică.

Medicii spun că Arsenie, Elisei, Andrei și Ecaterina sunt sănătoși tun.

„Noi am făcut operația cezariană la termenul 33-34 săptămâni și au fost născuți 4 bebeluși sănătoși”, menționează Sergiu Gladun, doctor ocurant al IMSP.

Ultima dată, în Republica Moldova, o femeie a născut cvadrupleți în decembrie 2015. Medicii susțin că astfel de situații sunt rarisime.

Sursa: TV8.md

FOTO: facebook.com/IMSP.IMsiC