mamaplus

Duminica asta se redeschide după reparații parcul Alunelul din capitală

-
//
30.08.2019

Redeschiderea parcului ”Alunelul” de pe strada Calea Ieșilor, va avea loc duminică, 1 septembrie 2019, ora 11.00. Anunțul a fost făcut de către Pretura Buiucani.

mamaplus

Potrivit informațiilor oferite de pretură, pe parcursul a 3 luni, Parcul ”Alunelul” a fost reabilitat capital, fiind reparate în întregime aleile pietonale, iar din bugetul municipal în acest scop au fost alocate 4,6 milioane lei.

Astfel, pe parcursul acestei veri, muncitorii au amenajat scările de granit de la intrarea principală în parc, a fost instalat pavajul pe aleile principale, cu o suprafață de 8.500 de metri pătrați și au fost reabilitate spațiile verzi din zona de odihnă.

Totodată, pe parcursul lunii august, pe întreg perimetrul zonei de agrement a fost amenajată o centură, prevăzută pentru persoanele care practică sportul și pentru bicicliști. De asemenea, a fost instalat iluminatul public și cel decorativ, mobilier urban și scena pentru concerte. Tot în cadrul lucrărilor de reconstrucție a parcului, urmează a fi amenajat și un stadion de minifotbal.

Sursa: noi.md